divendres, 8 de maig del 2009

Donde dije digo, digo Diego: ICV-EUiA


Des d'aquí no podem tenir accés a gaire arxius audiovisuals dels nostres polítics locals per posar en evidència les seves mentides o incoherències, més que res per que la política local té aquestes mancances. Per què diem això? Doncs perquè ens ha vingut de gust obrir velles ferides i recordar quan ICV i EUiA (abans separats i ara units) de Gavà lluitaven contra el Pla de Ponent anys enrere... Després va resultar que es van fusionar i li van donar (i li donen) ple suport. Abans d'unir-se, però, ICV ja recolzava el projecte, tot i que en un primer moment el va rebutjar. EUiA tampoc l'acceptava, però després també es va desdir, just quan Emma Blanco (d'esquerres i ecologista de debò) va entrar a liderar la formació. Enteneu alguna cosa? Nosaltres a l'Hospital de Campanya tampoc.

Per sort podem recuperar part de tot això que hem escrit fent quatre consultes al totpoderós Google i fer evident així la poca confiança que ens generen a nosaltres aquest tipus de vaivens ideològics i canvis de bàndol.

Aquí va un article de Jaume Grau, ex-portaveu d'EUiA a l'Ajuntament de Gavà durant la passada legislatura., quan encara estaven en contra del Pla de Ponent l'any 2006. S'ha dit que Grau va rebutjar ser cap de llista a les eleccions municipals del 2007 precissament per la disconformitat en fussionar el seu partit amb ICV.

I aquí una foto on Juan Antonio Heredia (primer a la dreta amb el peto blanc), antic portaveu d'ICV a l'Ajuntament de Gavà quan es manifestava en contra del Pla de Ponent l'any 2002. Més tard es va penedir i va a passar a formar part del govern municipal donant ple suport a allò que, com ecologista que deia que era, rebutjava. I més tard, es va tornar a penedir i va deixar la política.

Com veieu, Donde dije digo, digo Diego. Quins deuen ser els motius per a canviar d'opinió? Què els prometen? Qui s'han cregut que som nosaltres? Sabem les respostes però ens ve de gust fer les preguntes.

Les conseqüències no obstant continuen sent les mateixes, 200 ha de bosc que volen destruir.

Però aquestes coses no passen només als consistoris locals, fixeu-se en el que deia fa poc el nou Lehendakari Patxi López (o Máximo Pradera?)


1 comentari:

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.